Referat: Kubikenborgs IF - Nedansjö/Västra

1-0 Anton Granat (Victor Nåvik, Joel Januzaj)
2-1 Johan Skog (Victor Nåvik, Joel Januzaj)
3-1 Victor Nåvik (Per Grundström, Sean Kettle)
varningar: Johan Skog, Philipp Kirjonen

Vi var idag beredd på en tuff och fysisk match så här gällde det att inte vika ned sig. Killarna krigade och kämpade berömvärt och ju längre tiden gick så tog vi över mer och mer. Vårt första mål stod dagens nr 10 Anton Granat för. 1-1 kom ca 7 minuter senare på en fast situation. 1 minut senare får N/V ett friläge som Björn Hallberg gör en kanonräddning på. Mål i baken där hade nog gett N/V värdefull energi och man vet inte vad det har kunnat leda till. Nu fick vi gå till halvtidsvila med 1-1. Coach Sean bestämde att vi måste göra några byten för att inte tappa matchen. Han satt sig själv på mittenmittfältet vilket visade sig vara ett genidrag. Inom 18 minuter in på andra halvlek gjorde vi 2-1 genom Johan Skog och 3-1 genom Victor Nåvik. Sen var matchen i hamn. N/V fick ett tröstmål i sista minuten. Återigen på en fast situation. Det verkar som vi har problem där. De 4 senaste målen har tillkommit på fasta situationer. Här måste vi höja oss en nivå. Plusbetyg till Anton Granat som inte bara gör mål utan står för fina framspelningar till sina lagkamrater. Även ett plus till Jens Forslund Larsson på backen som tydligen har bestämt sig för att stänga sin kant oavsett vart han spelar. Avslutningsvis måste Sean få ett stort plus både för sin insats på plan samtidigt som han ger goda råd till ass.coach som hittills har gett full pott i 3 raka.

mån 28 maj 2012, 19:00 Nedansjö/Västra - Kubikenborgs IF 1 - 2
sön 23 sep 2012, 16:00 Nedansjö/Västra - Kubikenborgs IF 1 - 3